Waarom een wipstoel?

Een wipstoel is een (half) liggend stoeltje speciaal voor baby's. De naam zegt het eigenlijk al, het stoeltje kan een beetje wippen. Als uw baby beweegt, zal het wipstoeltje op en neer gaan, wat veel baby's prettig vinden. In de box ligt uw baby op een hardere ondergrond wat geen bewegingen creëert. Een box staat ook vaak op een vaste plek en soms kan het lastig zijn om uw baby altijd in de gaten te houden, omdat u bijvoorbeeld even in de keuken of in de tuin aan het werk wilt. Een wipstoel is eenvoudig mee te nemen naar elke plek in uw huis. Vooral kleine baby's willen nog wel eens in paniek raken als hun ouder uit zicht is. Hoewel ze moeten leren dat ze best een paar minuutjes alleen in de box kunnen zijn, is het belangrijk om dit met kleine stapjes te doen. Een wipstoel biedt uitkomst. U kan uw kleine in de wipstoel leggen en in de keuken, in de tuin of in de badkamer zetten, zo ziet de baby u ten alle tijde en raakt hij dus niet in paniek. Bovendien kan u nu zelf uw baby in de gaten houden.

Welke wipstoel?

Wipstoelen zijn er in vele soorten en maten. De ene wiebelt meer dan de ander, de ander heeft speeltjes aan de wipstoel zitten, zodat uw kindje meer heeft om naar te kijken en om mee te spelen. Het allerbelangrijkste is echter comfort en veiligheid. U wilt dat uw zoon of dochter lekker zit/ ligt en dat hij of zij er niet uit kan vallen. Alle wipstoelen zijn voorzien van een heupgordel, maar de wipstoel van Topmark heeft ook bij elke schouder een gordel, voor extra veiligheid. De bekleding van deze wipstoel is extra zacht en is speciaal gemaakt voor extra comfort. Omdat er niet al te veel tierelantijnen op zitten, wordt uw kindje niet ‘overprikkeld’ en kan hij of zij zich richten op het gene waar hij naartoe kijkt. Dit kan een ouder zijn, maar bijvoorbeeld ook de televisie. Van het merk Topmark noemen we drie verschillende wipstoelen die er zijn in de kleuren:

* Geel* Rood* Zwart* Grijs* Groen* Aqua* Roze

De wipstoelen worden bij meerdere verkooppunten verkocht. Zowel online als in winkels. Het is echter wel aan te raden om een wipstoel altijd even 'in het echt' te bekijken en niet van een plaatje te bestellen. Zo heeft u een duidelijk beeld en kan u makkelijk vergelijken.

Topmark Baby relax

* Speelboog meegeleverd* Zitdeel is anatomisch gevormd * De zijvlakken zijn gepolsterd * Voorzien van draaghengsels* Extra schommelstand* Vloer beschermers (antislip)* Voetensteun in 2 posities te verstellen* Afneembare en wasbare bekleding (op 30gr)

* Van 0 tot 12 mnd te gebruiken.

Toppi Rock wipstoel

* Zitdeel is anatomisch gevormd* Voorzien van draaghengsels * Extra schommelstand* Vloer beschermers (antislip)* Afneembare en wasbare bekleding (op 30gr)* Makkelijk en klein opvouwbaar

* Voor kinderen van 0-6 maanden, max 9 kg.

Wipstoel deluxe

* Zitdeel is anatomisch gevormd * De zijvlakken zijn gepolsterd * Voorzien van draaghengsels* Extra schommelstand* Antislip vloerbeschermers* Traploos verstelbare rug en voetensteun* Afneembare en wasbare bekleding* Te gebruiken van 0-6 maanden, max. 9 kg.