Topmark luxe loopstoel

De Topmark luxe loopstoel is qua design één van de meest moderne loopstoelen. Doordat de loopstoel de vorm heeft van een racewagen vinden vele kinderen de loopstoel erg interessant. Het product is verkrijgbaar in het zwart met wit en in het rood met wit, waardoor het niet een wirwar aan kleuren is. De bekleding is gemaakt van een geblokte stof, waardoor het ‘race’ effect extra benadrukt wordt. Aan de zijkant van de loopstoel zijn vier wielen bevestigd, die in principe geen bijzondere functie hebben, maar wel veel doen voor de uitstraling van de loopstoel. De wielen kunnen een beetje als ‘bumpers’ dienen tegen het beschadigen van uw meubilair. Op het dashboard zitten meerdere speeltjes en geluiden, zodat uw kind zich lang kan vermaken, ook als hij even stil zit. De loopstoel is voorzien van vier zwenkwielen, zodat uw kindje het hele huis door kan racen en de hoogte van de zitting is in vier posities te verstellen.

Waarvoor dient een loopstoel?

Een loopstoel is ideaal voor het nieuwsgierige kindje dat niet voortdurend in de box wil zitten. Als kinderen eenmaal gaan kruipen zijn er echter genoeg gevaren in een huis, denk aan stopcontacten, plinten en losse elementen in een (open) kast. Wilt u dat uw kindje toch uw huiskamer kan verkennen, maar dan op een veilige manier die hen ook stimuleert om te lopen? Dan is een loopstoel een ideale oplossing. Uw kindje kan hierin veilig uw huiskamer verkennen, kan spelen met het speelgoed dat op een loopstoel bevestigd zit en zal op een verantwoorde manier langzaam leren lopen, zonder hulp van de ouder. Let er echter wel op dat kinderen op een gegeven moment flink veel vaart gaan maken en dus tegen meubels aan kunnen botsen. Voor uw kindje kan dit geen kwaad, er zit namelijk een flink stuk plastic tussen uw kindje en het meubelstuk. Uw meubels kunnen echter wel wat krasjes oplopen.

Loopstoel voor meisjes

Speciaal voor de echte meiden onder ons, heeft Topmark een variant ontwikkeld op het race stoel model. Dit is het ‘hartjes’ model, oftewel de : Topmark loopstoel hearts.

Met zijn roze met witte frame en roze bekleding met vele hartjes, is dit de ideale stoel voor echte meisjes.

Kenmerken Topmark luxe loopstoel

* Vanaf zes maanden. Baby moet zelfstandig kunnen zitten

* Inclusief 8 veiligheid stoppers voor de trap of tredes

* 4 zwenkwielen

* Inklapbaar frame, dis makkelijk op te bergen

* Zithoogte verstelbaar in 4 posities* De bekleding is afneembaar* De bekleding is gemakkelijk te wassen* Het speelblad is afneembaar

* Voor extra steun is de ruggensteun extra hoog gemaakt

* Maximale gewicht van uw kleine 12 kg

Extra artikelen die ik nodig heb

De loopstoel wordt in zijn geheel geleverd en er zijn geen overige accessoires voor verkrijgbaar. U kunt de stoel natuurlijk wel zelf interessant houden door knuffels, boekjes of ander speelgoed van uw baby te bevestigen.Bijvoorbeeld met een touwtje. Het enige wat u wel nodig heeft zijn vier AA batterijen voor de geluidjes. Deze zijn veilig verstopt voor uw kleine en makkelijk te verwisselen.