Babyfoon

Een babyfoon kopen is geen gemakkelijke opgave. Zeker als je voor de eerste keer babyfoon koopt, kijk je je ogen uit als je het diverse aanbod zien.

Er bestaan simpele babyfoons, die enkel en alleen geluid doorgeven. Er bestaan uitgebreidere babyfoons, die geluid doorgeven en enkele extra’s hebben. Hierbij kan u denken aan een temperatuurmeter, een ‘mute’ stand of een slaapliedje in de babyfoon.

Dan zijn er nog babyfoons met een camera. Babyfoons met een camera zijn vooral erg handig met een tweeling, maar ook met slechts één kindje zijn babyfoons met camera erg handig.

De meest uitgebreide babyfoons hebben niet alleen een camera, een temperatuurmeter, een ‘mute’ stand, een slaapliedje en een terugpraatfunctie… de meest uitgebreide babyfoons hebben zelfs matjes die u in het ledikant kan leggen en die de beweging van uw zoon of dochter registreerd. Mocht er geen beweging (ademhaling) gedetecteerd worden, dan gaat er een alarm af.

Topcom babyfoon

Topcom babyfoons staan het meest bekend om hun bereik. Topcom heeft babyfoons met een afstand tot wel drie kilometer! Als uw kinderen wat ouder zijn, kan dit absoluut handig zijn. Als u op vakantie bent kan het ook handig zijn.

Stelt u zich eens voor… Uw kinderen liggen heerlijk te slapen in de hotelkamer. In de hotelkamer staat de Topcom zender. Samen met uw partner wilt u lekker een hapje eten of een stukje langs het strand lopen. U neemt de Topcom ontvanger mee en u kan heerlijk genieten van elkaar en ondertussen een oogje houden op uw kinderen. Dat is toch ideaal? Geen ‘vreemde’ oppas en u heeft zelf net dat beetje meer bewegingsvrijheid.

Topcom baby talker 1010 babyfoon

* Draadloos, werkend met netadaptor of accu

* Bestaande uit een portofoon en een babyfoon (Twintalker 3700)

* Vijftien verschillende kanalen* Bereik tot drie kilometer

* In het display zit backlight, wat oplicht tijdens het zenden

* Instelbare gevoeligheid*De babyfoon voedt u met een lichtnetadapter* Werkt ook met accu’s * Er is geen accu laad functie

* De portofoon wordt met accu en lader geleverd

* Er zit een monitorfuncie op met alarmtoon

* Werkt met elke Twin Talker* Gaat electronisch aan uit* Volumeregeling is mogelijk

Topcom in tweevoud

Topcom heeft twee verschillende modellen babyfoons. De Baby talker 1010 babyfoon en de Baby talker 1020 babyfoon. Het verschil is het aantal kanalen, het bereik , een privacymode, het laden van de accu, timer en het alarm. De verschillen staan hiernaast duidelijker omschreven. Laat u altijd goed informeren als u een babyfoon koopt en bedenk goed wat u belangrijk vindt.

Topcom baby talker 1020 babyfoon

* Draadloos

* Een set van een portofoon en een babyfoon

* U kan acht kanalen kiezen* Bereik tot twee kilometer

* Privacymode aanwezig (afluisteren door anderen niet mogelijk)

* Er zit blackligt in het display* De gevoeligheid kan u instellen

* In de babyfoon zit LED als nachtlampje

* De voeding van de babyfoon gaat over het lichtnet

* Werkt ook met accu’s

* Bij de portofoon krijgt u een accu en een lader

* Deze babyfoon werkt met elke andere Twin Talker

* Alarm voor buiten bereik* Alarm voor Low battery* Timer voor voeding of medicijnen