Als verkoper van baby-loopstoelen kan ik alle mede ondernemers die ook op markten en pop-up stores staan een vrijblijvende tip geven: Huur een pinapparaat!

U kunt natuurlijk een pinapparaat kopen, maar een pinapparaat huren is in vele gevallen een betere beslissing. Wat de voordelen zijn van huren in plaats van kopen? Wij hebben het voor u op een rijtje gezet. 

Voordelen gehuurd pinapparaat

De voornaamste reden bij een pinapparaat huren welke als positief beschouwd wordt is de huurtermijn. Dit kan namelijk al vanaf één dag. Staat u bijvoorbeeld één dag op een markt of evenement met uw kraam, dan is het huren van een pinapparaat een zeer goede keuze. Vele mensen maken vandaag de dag al gebruik van een gehuurd pinapparaat en de reacties die wij erop krijgen zijn allemaal positief. Het is vooral het gebruiksgemak van het apparaat die het tot een groot succes maken. Blijf niet langer sjouwen met contant geld maar huur bij ons een pinapparaat. U zal overtuigd worden van de voordelen. 

Zelf ben ik trotse mede-eigenaar van een stand op de markt, wij verkoop groenten en fruit. Het is een brede marktstal. Omdat we op diverse dagen in allerlei plaatsen op de markt staan is het voor ons een goede keuzen geweest om een pinapparaat te huren. Consumenten kunnen op elke plaats in de stand betalingen voltooien en dat brengt voor ons extra geld in het laatje. Voorheen liepen klanten nog wel eens door toen ze hoorden dat wij alleen contant geld accepteerden. Gelukkig is dat nu niet meer het geval. 

Ik ben zeer enthousiast over het huren van een pin, het was zo geregeld. Ik zou niet anders meer willen. Dit is een perfecte stap geweest om onze marktkraam tot een hoger niveau te krijgen. Een aanrader voor velen.