Babyfoon kopen

Als u een babyfoon wilt kopen, is het zeker de moeite waard om even te kijken naar een Philips Avent. Een babyfoon van Philips Avent is betrouwbaar en makkelijk in gebruik.

Philips Avent heeft meerdere soorten babyfoons, van heel simpel tot uitgebreid, zodat het voor u makkelijk wordt om een keuze te maken.

U hoeft enkel te bedenken wat u belangrijk vindt aan een babyfoon. Hou er rekening mee dat afstand belangrijker kan zijn dan u denkt. U gebruikt een babyfoon niet alleen thuis, maar ook op vakantie en hij zal mee gaan als uw baby uit logeren gaat.

Philips Avent

Philips heeft zes modellen die we wat verder uit gaan werken. In dit gedeelte bespreken we de analoge babyfoons. Hieronder ziet u drie informatieblokken over DECT babyfoons.

* Philips Avent SCD 470

Deze betaalbare babyfoon (Adviesprijs €39,99) is goed voor een totale gemoedsrust. De babyfoon heeft een bereik van 150 meter. U beschikt over twee verschillende kanalen, zodat u de hinder van andere babyfoons beperkt. In en rondom het huis heeft u een betrouwbare ontvangst. Door de terug spreek functie kunnen oudere kinderen via de unit terug communiceren, of u kan iets tegen uw peuter zeggen, zonder er heen te gaan.

* Philips Avent SCD 480

Deze babyfoon heeft iets meer bereik (200 meter) en u heeft bovendien keuze uit zestien kanalen in plaats van twee kanalen. Dit is vooral erg handig als u in een kinderrijke buurt woont of vaak naar een camping of iets dergelijks gaat. De digitale signaalbevestiging geeft de status van verbinding aan tussen de units. U heeft een betrouwbare ontvangst in en rondom het huis. Adviesprijs: €59,95

* Philips Avent SCD 481

Het verschil tussen deze babyfoon en de vorige babyfoon is alweer vrij groot. U kunt het volume namelijk uitzetten, maar alsnog zien of uw baby huilt. Dit is handig als u in een lawaaiige omgeving bent bijvoorbeeld. U kan zien of uw baby huilt doordat er geluidsniveau lampjes op zitten. Bovendien heeft u een compacte ouderunit die licht, draagbaar en discreet is. Adviesprijs: €79,99

Philps Avent SCD510

De DECT babyfoons hebben een ontzettend helder geluid. Elk kraakje zal u horen. De DECT technologie zorgt ervoor dat er geen enkele storing met andere apparaten is. U kan de geluidsgevoeligheid instellen. Elk kindje is immers anders en de ene maakt meer geluidjes tijdens het slapen dan de ander. Bereik 330 meter. Adviesprijs: €99,99

Phips Avent SCD520

Met een adviesprijs van €119,- gaat deze babyfoon weer net een stapje verder dan zijn voorganger. Op deze babyfoon kan u de temperatuur in de babykamer zien en met een LCD scherm. Verder heeft u natuurlijk nog steeds het heldere geluid en geen last van storingen met andere apparaten. Bereik: 330 meter.

Philips Avent SCD530

De ouderunit van deze babyfoon is superklein, maar heeft wel de temperatuur duidelijk aan. Bovendien geeft deze babyfoon ook de luchtvochtigheid aan. De unit in de kinderkamer is uitgebreider en u kan hier zelfs een muziekje op af spelen om uw kindje rustig te houden. Daarnaast dient de unit op de kinderkamer ook als wekker. Adviesprijs: €149,- met een bereik van 330 meter.