Babyfoon

Een babyfoon is een must have voor iedere ouder. Direct na de geboorte kan u een babyfoon gebruiken, want juist de eerste weken is het zo belangrijk om alle kleine geluidjes van uw baby te leren kennen.

Tijdens de kraamweek bent u waarschijnlijk onafscheidelijk met uw baby, maar als de kleine slaapt kan het best zijn dat u even beneden wilt gaan zitten. Uw kleine ligt dan in bed… Zeker voor een kersverse moeder kan dit best lastig zijn. Met een goede babyfoon blijft u alle geluidjes duidelijk horen.

Als de baby na een tijdje op zijn eigen kamertje gaat slapen, kan een babyfoon op uw eigen nachtkastje ook rust bieden. U hoort nog steeds alle geluidjes en op deze manier kan u nog steeds alles in de gaten houden.

Als een baby ouder wordt, wilt u misschien wel een avondje weg, of u gaat op vakantie. Ook op deze momenten biedt een babyfoon uitkomst. U kan immers de babyfoon even bij de buren neerleggen en tijdens uw vakantie hoeft u niet voortdurend op uw kamer te blijven. U kan dan ook rustig even wat drinken of eten, terwijl uw kleintje rustig verder slaapt.

Nova Babyfoon

De Nova babyfoon staat erom bekend dat hij absoluut niet stoort, ook niet als er meerdere babyfoons in de buurt zijn. U zal dus nooit schrikken van een huiltje of geluidje van een andere baby in de buurt. De Super nova babyfoon is digitaal met een analoge transmissie. Stralingsgevaar is absoluut niet van toepassing en… zoals vermeld, storingvrij. Er zijn maar liefst 256 code mogelijkheden. Erg handig als u in een lawaaiige ruimte bent, er zit een trilfunctie op. In elke situatie is de Nova babyfoon dus uitermate geschikt. Op de Nova babyfoon zit verder een timerfunctie, een temperatuur sensor met alarm als het te koud óf te warm wordt in het kamertje van uw baby en uiteraard kan u het volume en gevoeligheid instellen van de Nova Babyfoon. Bij ideale omstandigheden heeft de babyfoon een bereik tot wel 600 meter. Handig als u bijvoorbeeld op de camping bent. Met twee batterijen is de babyfoon tot wel veertig uur standby. Mocht de batterij bijna op zijn, dan gaat er een alarmsignaal af. Evenals wanneer uw zender en ontvanger buiten bereik zijn. De Nova Babyfoon wordt geleverd met 2 laders en 2 adapters. Op deze manier hoeft u zich nooit zorgen te maken over de batterij. Even aan de oplader en het probleem is opgelost.

Garantie

Nova babyfoons zijn goede babyfoons. Nova zelf is daarvan overtuigd. Daarom geven ze maar liefst twee jaar garantie als u een babyfoon koopt. Bewaar hiervoor wel goed uw aankoopbewijs en het garantiebewijs.

Waar koop ik de Nova?

De Nova babyfoon is online verkrijgbaar. Verder is de Nova babyfoon bij meerdere babyspeciaalzaken te koop. Informeer hiernaar bij de speciaalzaak bij u in de buurt.

Voordelen Nova

Het allergrootste voordeel van de Nova babyfoon is het feit dat de babyfoon storingvrij is. Alle extra’s die de Nova babyfoon heeft, zijn natuurlijk mooi meegenomen.