Babyfoon

Als u kinderen hebt of krijgt is een babyfoon erg handig. Niet alleen als u een avondje weg wilt, maar ook als u gewoon thuis bent.

Zeker met pasgeboren baby’s is het erg prettig om alle geluidjes te horen. Met een babyfoon hoeft u niet telkens te gaan kijken of alles nog goed gaat, u hoort immers alle geluidjes.

Als baby’s eenmaal beginnen te huilen, worden ze pas echt goed wakker. Dit kan nadelig zijn, omdat het moeilijk is om erg wakkere baby’s weer in slaap te krijgen. Baby’s die oververmoeid zijn, kunnen niet de rust vinden om zelf weer in slaap te vallen. Met een goede babyfoon bent u dit voor. Bij de eerste geluidjes kan u al naast uw baby staan, waardoor u het huilen voor bent. Op dat moment kan u uw kindje voeden, de luier verschonen enzovoort. De kans is groter dat uw baby daarna weer rustig in slaap valt.

Mykko babyfoon

Mykko heeft drie uitermate goede babyfoons op de markt. De verschillende soorten bespreken we hieronder. De Angelcare Mykko babyfoons zijn niet alleen gebruiksvriendelijk, ze geven ook een gevoel van rust. U weet immers dat u alles hoort.

Alle Angelcare Mykko babyfoons kunt u instellen zoals u dat wilt. U kan continue alles horen wat er in de babykamer gebeurd (vooral handig voor de allerkleinsten), maar bij de Mykko babyfoon kan u ook kiezen voor stemactivatie. Als het rustig is in de babykamer, gaat de babyfoon op stand by, maar zodra er een geluidje te horen is, gaat de Mykko babyfoon aan. Alle Mykko babyfoons zijn gebruiksvriendelijk en hebben minimaal 8 kanalen. Storing van andere babyfoons kan u dus voorkomen. In het oudertoestel zitten oplaadbare batterijen. Mochten de batterijen bijna op zijn, dan gaat er een lampje branden.

Is uw kleine een beetje bang in het donker? Ook daar heeft Mykko over nagedacht. Op de zender kan u een nachtlampje inschakelen.

Als u eens weg bent in een warm land of juist op een koude camping, kan u altijd de temperatuur van de babykamer in de gaten houden. Komt u buiten het bereik van 250 meter, dan wordt dit aangegeven. In luidruchtige ruimtes kan u het geluid van de babyfoon uitzetten. Eventuele geluiden worden dan aangegeven met een lampje.

Angelcare monitor AC420

Deze modern vormgegeven babyfoon van Mykko bestaat uit twee onderdelen. De zender en de ontvanger. Met deze babyfoon hoort u alle geluidjes die uw kind maakt. Deze babyfoon is zonder camera.

Angelcare monitor AC401

Deze babyfoon van Mykko wordt geleverd met een bewegingsensor voor in het bedje. Op deze manier kan u altijd in de gaten houden of uw baby nog wel ademd en beweegt. Als er geen beweging wordt geconstateerd, gaat er een alarm af.

Angelcare monitor AC300

Dit is enkel een bewegingsensor, geen babyfoon. Als u uw baby goed kan horen in uw huis, is dit de ideale oplossing. U heeft geen babyfoon nodig, maar op deze manier kan u wel de ademhaling in de gaten houden. Iets wat veel ouders een prettig idee vinden.