Waarom een MacLaren wipstoel?

Een wipstoel is een handige stoel die een beetje bij uw baby uitzet hoort. Omdat veel wipstoelen direct vanaf de geboorte gebruikt kunnen worden, zijn dit handige stoeltjes om alvast in huis te hebben. Als u even uw handen vrij wilt hebben en de baby graag in uw gezichtsveld wilt houden, dan is een wipstoeltje ideaal. Een MacLaren wipstoel is, in verhouding tot zijn concurrenten, iets duurder dan gemiddeld. Maar daar heeft u dan ook wat voor!

De MacLaren wipstoel is in zijn geheel opvouwbaar en heeft comfortabele en handige draagbanden. Op deze wipstoel zit een compleet schommel mechanisme welke makkelijk uit te schakelen is. Het stoeltje is ontstaan!

De wipstoel heeft een instelbare rugleuning, zodat uw kleine kan zitten, relaxen of slapen in de wipstoel. Speciaal voor de vermoeide of verveelde kinderen is er een speciaal mechanisme in de MacLaren wipstoel gebouwd welke kalmerende en geruststellende trillingen produceert. Hiervoor heeft u een C batterij nodig, deze is niet meegeleverd.

De kinderstoel is geschikt voor kleintjes tot 9 kg en is door zijn lichtgewicht frame gemakkelijk te vervoeren.

Wat krijg u er allemaal bij?

Als de wipstoel geleverd wordt, ziet u een speelgoed boog waar 3 speeltjes aanhangen. Behalve tot rust komen, kan uw kindje dus ook een tijdje spelen en zo zijn zintuigen blijven ontwikkelen. Verder krijgt u een zonnekap, die afneembaar is. Zo kan de wipstoel ook even mee de tuin in als het weer dat toelaat. De MacLaren wipstoel heeft een 5-punts veiligheidsgordel en de hoofdsteun die bij de allerkleinsten nog zo hard nodig is, kan u er na verloop van tijd uithalen als u kindje zelf zijn hoofdje op kan tillen.

Kleuren

De MacLaren wipstoel is verkrijgbaar in de volgende kleuren

  • Black/ Champagne
  • Coffee Brown/ Marsh Green
  • Coffee Brown/ Soft Blue
  • Charcoal/ Burnt orange
  • Navy/ Soft Blue
  • Coffee Brown/Powder Pink

Ook handig!

Als 'accessoire' kan u bij de wipstoel een bijpassende draagzak aanschaffen. Een draagzak kan gebruikt worden vanaf de geboorte (het kindje ligt dan nog met zijn gezichtje naar u gericht). Na enige tijd kan u de baby omdraaien zodat hij of zij de wijde wereld in kan kijken. Zo heeft u uw kleine altijd bij uw, neemt het niet veel ruimte en is het een veilige oplossing. Met 1 hand is het systeem los te maken van uw lichaam, zodat het een handige oplossing is voor tijdelijk vervoer.

Kate Spade Rocker

Naast zijn standaard Wipstoeltje, heeft MacLaren ook een tweede variant. De Kate Spade Rocker. Deze vrolijke kinderstoel ziet er met zijn printje in de bekleding ontzettend leuk en vrolijk uit. Een lust voor het oog! Ook deze wipstoel is van lichtgewicht materiaal, is te gebruiken vanaf de geboorte en beschikt over drie leuke speeltjes. De kleurcombinatie van rood, zwart en wit maakt deze kinderstoel net dat beetje speelser en moderner dan de gewone MacLaren wipstoel. Uiteraard is deze variant net zo veilig als zijn 'grote broer' en kunt u van beide stoelen hetzelfde verwachten. Even een tijdje uw handen vrij, terwijl uw baby in goede handen is.