Babyfoon

Iedere middag en iedere avond leg je je kleine in zijn of haar bedje. Vele kinderen ‘kletsen’ nog even voordat ze in slaap vallen.

Waarschijnlijk kent u alle geluidjes van uw kleintje. U herkent de diverse huiltjes en diverse geluidjes als uw broekzak. Maar toch… naarmate kinderen ouder worden, kunnen ze andere geluidjes gaan maken. Ze gaan meer kletsen en pruttelen, meer draaien in hun slaap en op een gegeven moment gaan ze zitten in bed… dan gaan ze staan in bed… en vervolgens klimmen ze uit hun bed. Zeker in dit stadium is het vermoeiend om telkens naar boven te lopen. Slaapt uw kindje al of ligt hij nog met zijn oogjes open? Ligt hij nog in bed of is hij inmiddels onderweg naar zijn speelgoed? En als hij bij zijn speelgoed is… klimt hij dan weer terug in bed of valt hij op de grond in slaap?

Dit zijn vele vraagtekens die ouders hebben. Wat is nou de oplossing? Een babyfoon met een camera. Met een babyfoon met camera kan u alles zien wat er in de kinderkamer gebeurd. U hoeft niet telkens op te staan en zelfs in het donker kan u zien of uw kleine man of vrouw de oogjes dicht heeft…

Luvion beeld babyfoon met camera

De Luvion beeld babyfoon met camera biedt de uitkomst. Begin 2009 kwam Luvion op de markt met een beeld babyfoon met camera. Deze Luvion beeld babyfoon met camera is niet alleen de beste van Nederland, het is zelfs de beste van de wereld. De luvion Platinum beeld babyfoon met camera.

Deze grote opvolger van een analoge babyfoon verovert de wereld met mooie moderne, trendy designs. Deze babyfoon levert nog betere prestaties dan zijn voorganger! Als u voor deze babyfoon kiest, kiest u voor de allerbeste kwaliteit en de vormgeving is optimaal. U moet immers dagelijks naar een babyfoon kijken en laten we eerlijk zijn… het oog wil ook wat.

De camera van de Luvion platinum beeld babyfoon is draadloos en zo kunt u hem op alle gewenste plekken in de kinderkamer kwijt. Of uw kleine nou in bed ligt, of druk aan het spelen is. Behalve dat u hem of haar hoort, kan u hem of haar ook zien! Zelfs in het donker.

Na de Luvion platinum beeld babyfoon met camera, kwam luvion met een opvoler. De Luvion grand Elite. Deze babyfoon heeft een extra groot scherm van 3,5 inch groot. Bovendien is de babyfoon uitgerust met slaapliedjes (die u van een afstand aan kan zetten), een temperatuur weergave, een digitale zoom voor nog beter beeld en een opname functie… Dit laatste wordt ook regelmatig gebruikt als Nanny Cam. De Luvion grand Elite babyfoon met camera heeft de eerste plaats van de Platinum ingenomen.

Waar te koop

De luvion babyfoons zijn te koop via internet of via uw babyspeciaalzaak

Prijzen

De platinum babyfoon heeft aan adviesprijs van €199,-. De Luvian grand Elite heeft een adviesprijs van €219,-

Accessories

Bij beide babyfoons zijn extra accessoires te koop zoals een extra basisstation of een extra camera.