Lindam Babyfoon

De Lindam Clarity Digital Video Monitor babyfoon combineert geavanceerde technologie met design innovatie om u een product te geven, dat u zal voorzien van gemoedsrust. Met behulp van de nieuwste digitale technologie (DECT), produceert de monitor kristalheldere, storingsvrije beelden en transmissie van geluid. Hierdoor kan u er zeker van zijn dat u uw baby te allen tijde kan zien en horen. Doordat de ouderunit volledig draagbaar is, kan u tot 150m afstand de babyfoon bedienen, waar u ook bent in huis. Als u in de schuur aan het werk bent, kan u vanaf die afstand een slaapliedje opzetten.

Doordat er infrarood op de Lindam Babyfoon zit, zal hij zelfs in de barre omstandigheden met weinig tot geen licht goed werken. De Lindam Babyfoon bevat een nachtlampje voor de onrustige baby’s en er zitten vijf verschillende slaapliedjes op. Op deze manier bent u meer gerust van een ontspannen nacht.

Met een 2.26 inch kleuren monitor heeft u een eenvoudige bediening voor zowel beeld als geluid. U kan makkelijk aanpassingen maken en de visuele weergave geeft geluidsniveau, volume en gevoeligheid van de Lindam Babyfoon aan.

Monitor Lindam babyfoon gebruiken

U kan de monitor gebruiken door middel van een stekker in het stopcontact te doen. U kan ook gebruik maken van batterijen. Op de Lindam babyfoon zit een indicator om u te laten weten wanneer de batterij bijna leeg en is en een VOX modus voor een langere levensduur van een batterij.

Door de Multi functionele stand kan de Lindam Babyfoon op een oppervlak worden geplaatst, maar u kan hem ook aan de wand monteren. Hierdoor heeft u de flexibiliteit om de Lindam babyfoon daar te plaatsen, waar u het prettig vindt.

Niet alleen bent u met de Clarity digital video monitor van Lindam voorzien van de nieuwste digitale technologie op het gebied van monitoren, maar het innovatieve ontwerp is een stijlvolle aanvulling op uw huis.

Lindam baby talk

de Lindam baby talk babyfoon is een andere babyfoon van Lindam. Volledig oplaadbaar en draagbaar en met een kristalhelder geluid. Er zit een zendbereik in van maximaal 200 meter. De baby unit is uitgerust met een digitale thermometer om ouders te waarschuwen als de kamer warmer of kouder is dan vooraf ingestelde minimum / maximum niveaus. De ontvanger heeft een verstelbare volume instelling en een visuele indicatie van het volume. Dat is handig als je in een drukke of luidruchtige omgeving bent, het geeft u alsnog de geruststelling, zelfs met achtergrondgeluiden. De baby unit is voorzien van een troostend nachtlampje en een keuze uit 2-kanaals frequenties, dit vermindert het risico van interferentie.

Lindam baby talk baby

De Lindam Baby Talk Baby is een no nonsense monitor met een kristalhelder geluid en een zendbereik van maximaal 200m. De ontvanger heeft een verstelbare volume-instelling en de 2-kanaals frequenties om het risico van interferentie te minimaliseren.. De baby unit is voorzien van een troostend nachtlampje.

Keuzes maken in babyfoons

Als u een keuze moet maken tussen babyfoons kan dit lastig zijn. Bedenk van tevoren wat u belangrijk vindt aan een babyfoon en houdt een budget in gedachten. Op deze manier grijpt u bijna nooit mis.