Over Koelstra

Al sinds 1934 is Koelstra in handen van een familie. Gevestigd in Gorredijk, bouwt de derde generatie Koelstra hard door aan de kidner producten. In een bijzonder pand is het distributiecentrum gevestigd, de styling afdeling en de ontwikkelingsafdeling. Een jong en gedreven team vakmensen bedenken, testen en ontwikkelen alle producten. Deze worden via een netwerk van babyspeciaalzaken verkocht. Overal ter wereld. Voor elke nieuwe generatie ouders en kinderen, omdat de tijd nou eenmaal veranderd.

Koelstra houdt van simpel en eenvoud. "Waarom moeilijk doen terwijl het makkelijk kan?

De producten van Koelstra kennen geen lange gebruiksaanwijzingen. Simpelweg omdat het niet nodig is. Deze producten zet je in een makkelijk in- en uit elkaar. Je ziet het ook aan het design. Simpel en puur vormgegeven, mooi door eenvoud. Koelstra vraagt het uiterste van zijn producten, zodat jij dat ook kan. Alle producten van Koelstra voldoen aan de veiligheidseisen van de Europese Unie. Dit is behalve vanzelfsprekend ook een logisch gevolg van een manier van denken en een manier van ontwikkelen. De producten van Koelstra zijn stabiel en Solide en bieden op een handige en slimme manier bescherming voor je kindje en voor jou.

Wipstoeltje van Koelstra

De mooi vormgegeven wipstoeltjes van Koelstra zijn ideaal voor de ouder die af en toe even zijn handen vrij wil hebben. Je kindje kan de wereld ontdekken vanuit de 'Sitset' waar hij of zij lekker comfortabel en veilig zit. Uiteraard met een goede veiligheidsgordel, een vaste stand en een schommel stand en een handig draag systeem. Het stoeltje kan op een zitstand, een relax stand en een slaapstand, zodat uw kindje ook even een oogje dicht kan doen. Als hij wakker is, maar u moet toch echt even wat gaan doen, kan uw baby van een afstandje toekijken hoe u het eten kookt, de tuin doet of aan het schoonmaken bent. Gaat u op visite bij vrienden of familie of gaat de kleine uit logeren? Het wipstoeltje kan ook prima gebruikt worden als (tijdelijke) kinderstoel. De zachte stof is afneembaar en makkelijk uit te wassen. Bovendien is de stoffering UV beschermend (let op, dit voorkomt verkleuring van het stoeltje, het biedt geen UV bescherming voor uw kindje) en water en vuil afstotend.

De adviesprijs voor dit product is 49 euro.

Het frame blijft het mooiste als het onderhouden is met een buggy spray. Smeer regelmatig de bewegende onderdelen in voor een langere levensduur van je Koelstra wipstoeltje. Het wipstoeltje 74,5 x 46 x 27 (Lengte x Breedte x Hoogte) en weegt slechts 2,8 kg.

Ervaring

Met 75 jaar ervaring weet Koelstra precies waarmee ze te maken hebben en waar de aandachtspunten liggen. Koelstra groeit met je kindje mee, zonder problemen. Bewegende delen, constructies, materialen, stoffen en afwerking worden uitvoerig getest. Er worden hoge eisen aan de producten gesteld.

Producten van Koelstra

Koelstra maakt geen loopstoelen.

Kleuren wipstoeltje

Het wipstoeltje van Koelstra is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • Cobalt blauw
  • Pistache
  • Grijs
  • Marine blauw
  • Rood
  • Zwart
  • Zand