Kidcar fietskar

Heeft u ook wel eens het probleem dat u even de deur uit wilt, maar u heeft geen zin om met kinderen EN bagage rond te gaan fietsen. Uw kinderen zeuren, zij zitten niet lekker in het fiets stoeltje voor of achter op de fiets en waar laat u de spulletjes die u mee wilt nemen?

Behalve een luiertas wilt u misschien ook wel wat te eten of te drinken meenemen. Als u bij iemand op bezoek gaat wilt u misschien wel speelgoed meenemen en als u boodschappen wilt doen, moet u altijd rekening houden met ruimte op de fiets.

Met de kidcar fietskar zijn deze problemen verleden tijd. Uw kinderen zitten veilig in een fietskar achter op uw fiets. In deze mini caravan, kunnen de kinderen lekker spelen en u kunt uw spullen kwijt in een mandje voorop de fiets of in fietstassen achterop de fiets. Het speelgoed dat u mee neemt? Dat laat u lekker bij de kids in de kidcar fietskar.

Voor wie?

De kidcar Fietskar is uitermate geschikt voor sportieve gezinnen of voor gezinnen die er regelmatig even uit willen. Van baby tot aan kleuter, uw kind zit veilig in de kidcar fietskar en heeft het tochtje van zijn of haar leven! Het speelgoed en de favoriete knuffel kan mee en het kindje heeft relatief veel bewegingsruimte. Aan beide kanten kan hij of zij alles zien waar u langs fietst en dat is vaak al indrukwekkend genoeg. U kunt twee kinderen meenemen in de kidcar fietskar. Voor de kleine baby's kan u een ' babyschaal' installeren. Dit is een soort maxi cosi, maar speciaal gemaakt voor baby's en natuurlijk speciaal gemaakt voor de kidcar fietskar. Er zijn vele accessoires te koop voor de fietskar. Denk aan een speciaal wiel voor op het strand, de babyschaal, een zonnescherm, een joggingset, een parkeerhoes, een extra trekhaak, een dreumesset, een autostoeladapter en een buggyset (zodat u ook op uw plaats van bestemming gemakkelijk verder kan).

Het is belangrijk om de kidcar fietskar goed vast te maken als u hem parkeert. Hiervoor kunt u een hangslot gebruiken, zodat u hem aan uw fiets vast kan maken.

De kidcar fietskar is te koop bij meerdere fiets handelaren overal in Nederland. Via marktplaats zijn ze ook vaak tweedehands verkrijgbaar, maar let altijd op de veiligheid van een product. Veiligheid staat op nummer een, daarom raden wij aan om een nieuwe kidcar fietskar te kopen, zodat u garantie heeft.

Veiligheid

De kidcar fietskar is uitermate veilig. Uw kinderen zitten ingesnoerd en de kidcar fietskar beschermt hen tegen alle weersomstandigheden. De bevestiging aan de fiets is uitermate stevig en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen.

Diverse types

De kidcar fietskar is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Elk type heeft zijn eigen accenten en daarom is er voor iedereen wel een passende kidcar fietskar. Met vrolijke kleurtjes en diverse accessoires kan u alle kanten op.

Op weg met de fietskar

Even naar oma, boodschappen doen, naar het bos, naar het strand of even naar de stad... het is allemaal mogelijk met de kidcar fietskar. U bevestigt hem gemakkelijk aan uw fiets en u bent onderweg.