Babyfoon

De ultieme controle over uw baby. Dat is iets wat vele ouders prettig vinden en dan met name moeders. Tijdens uw negen maanden zwangerschap houdt de verloskundige of arts uw baby in de gaten. Tijdens de kraamweek houdt zowel de kraamverzorgster als de verloskundige uw baby in de gaten. En daarna… Daarna moet u het echt helemaal alleen doen.

Veel ouders vinden dit lastig. Ze moeten hun baby nog leren kennen, het is immers een gloednieuw mensje. Elk geluidje wat uw baby maakt kan u aan het schrikken maken, of juist gerust stellen. Vaak willen ouders de eerste paar weken of maanden dat de baby bij hen op de kamer slaapt. Op deze manier leren ze hun baby het beste kennen. Maar dan komt het moment dat de kleine naar zijn of haar eigen kamertje gaat. U hoort niet meer het rustgevende geluid van de ademhaling van de baby, u hoort niet elk kleine geluidje wat u eerder zo gerust stelde en u hoort niet de aanloop naar het huilen.

De oplossing hiervoor is gevonden. De Jippies babyfoon voor de ultieme controle. Voor een gevoel van zekerheid en vertrouwen…

Jippies babyfoon

De Jippie funk-babysitter controlemat is een bijzonder apparaat op zich. Met een adviesprijs van €149,95 zit deze babyfoon in het duurdere klassement, maar daar heeft u dan ook wat voor! Absolute kwaliteit is gegarandeerd.

De jippies funk-babysitter controlemat babyfoon is een digitale babyfoon met een bereik tot wel 300 meter. Ideaal dus om in huis te gebruiken, maar ook om mee te nemen naar de camping. Met zijn 32 verschillende kanalen kan u voorkomen dat de babyfoon stoort met andere babyfoons in de omgeving. U kan zowel de zender als de ontvanger aan de lader leggen, maar de ontvanger kan u natuurlijk ook gebruiken met een accu. In de verpakking van de Jippies babyfoon vindt u de volgende dingen:

* Zender* Ontvanger met LCD scherm* Oplaadstation* Accu voor ontvanger en twee netadapters* De controle mat

Door de controle mat in het ledikantje of in de wieg te leggen, worden de bewegingen van uw baby gedetecteerd. Bij geen beweging gaat er een alarm af. De onderzoeken hierna zijn uitermate nauwkeurig gedaan en de kans op een vals alarm is bijna nihil. Op deze manier hoort u uw kindje niet ademen, maar er gaat een alarm af als de ademhaling stopt. Een typisch gevalletje van: Geen nieuws is goed nieuw.

Zender Jippies babyfoon

De zender van de Jippies babyfoon zet u in de babykamer. De zender vangt elk kleine geluidje op wat uw kindje maakt.

Ontvanger Jippies babyfoon

De ontvanger van de Jippies babyfoon draagt u bij u. Behalve dat u elk geluidje hoort, kan u ook de temperatuur in de babykamer in de gaten houden. Op deze manier krijgt uw kleintje het niet snel te warm of te koud.

Waar te koop?

De Jippies babyfoon is verkrijgbaar bij babyspeciaalzaken, maar u kan de babyfoon ook simpelweg online bestellen. Het product wordt dan bij uw thuis afgeleverd.