Gebruiksvriendelijke babyfoon

Soms heb je wel eens van die dagen… de kleine slaapt de hele dag door. Buiten regent het aan een stuk door en u wilt liever niet met de kinderwagen over straat.

Als u uw kleine over moet zetten in de maxi cosi wordt hij of zij waarschijnlijk wakker en dan breekt de hel los. Geschreeuw van hier tot aan Tokio.

Het makkelijkste zou zijn als u uw baby gewoon even een paar minuutjes alleen kan laten en even naar de supermarkt kan racen, om die broodnodige dingen in huis te halen.

De meeste babyfoons hebben geen groot bereik. Gemiddeld hebben babyfoons een bereik tot 300 meter, wat prima is voor thuisgebruik, maar voor bovenstaande situaties is dat niet bepaald handig. Wat kunnen we daaraan doen? Een babyfoon kopen met een bereik tot wel drie kilometer. Op deze manier kan u snel even naar de supermarkt om luiers of voeding te kopen, terwijl u alsnog over uw kindje kan waken. De ISI Mini ABI-25 babyfoon biedt deze mogelijkheid. En mocht u horen dat uw kleintje begint te huilen? Dan kan u direct weer omdraaien en binnen enkele minuten bent u weer thuis. Het grote voordeel van de mini babyfoon.

ISI Mini babyfoon

De isi mini ABI-25 babyfoon is zeer compact en daardoor gemakkelijk mee te nemen. De mini babyfoon werkt op basis van PMR techniek. De babyfoon is heel erg gebruiksvriendelijk, dus zelfs als u absoluut niet technisch bent aangelegd, is deze ISI mini babyfoon voor uw geschikt. Dit komt omdat er een menu gestuurde bediening op de ISI mini babyfoon zit.

Als u toch even snel naar de supermarkt wilt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Terwijl u weg bent kan u alles horen wat er thuis gebeurd en indien nodig snel weer omkeren. De verbinding en het bereik tussen de twee stations worden voortdurend gecontroleerd. Zo staat u nooit voor onverwachte verrassingen. U kan de Mini babyfoon uitbreiden met een uitbreiding set. Ideaal voor als u twee kinderen heeft die ieder een eigen kamer hebben, of als u uit logeren gaat. Op deze manier kan u met de mini babyfoon met meerdere baby’s tegelijk contact houden.

Uiterlijk ISI mini babyfoon

de mini babyfoon heeft door zijn ronde vormen een zacht uiterlijk. Met een combinatie van blauw en wit, de overzichtelijke knopjes en het duidelijke menu, heeft u een ideale babyfoon. Het beeldscherm is simpel en duidelijk.

Goed door eenvoud

De ISI mini babyfoon doet wat hij beloofd. Hij geeft u een helder geluid van uw baby. Geen poespas met camera’s, bewegingsmatjes, slaapliedjes, nachtlampjes enzovoort. Een babyfoon zoals die in het begin bedacht is. U hoort uw baby pruttelen, kletsen, huilen enzovoort. Ideaal voor degene die het simpel en duidelijk wil houden.

Prijs ISI mini babyfoon

De gemiddelde prijs van een babyfoon ligt rond de €100,-. Het voordeel van een simpele, maar goede, babyfoon is dat de prijs ook daalt. De adviesprijs voor de ISI mini babyfoon ligt op €69,95. Voor een relatief laag bedrag heeft u dan een goede babyfoon.