Kinderkamer inrichten met thema

Bij de inrichting van een kinderkamer maken veel mensen gebruik van een thema. Dit kan een kleurthema zijn, maar ook een thema als circus of boerderij. Vele mensen gebruiken ook vaak een kinderfiguur als thema. Denk hierbij aan Sesamstraat, de Teletubbies, Dora, Bumba of Disney figuren als Winnie The Pooh. Met het uitgebreide assortiment van ‘Disney Baby’ is Winnie the Pooh een makkelijk en leuk thema voor een kinderkamer. Behalve uw meubilair, zijn er ook lampen, talloze knuffels, verschillende soorten speelgoed, beddengoed, mandjes, mobiles en andere dingen van Winnie The Pooh en zijn vriendjes verkrijgbaar. Een loopstoeltje van hetzelfde thema kan dan eigenlijk niet ontbreken. Winnie the Pooh is schattig, leuk, kindvriendelijk en leerzaam. Van de tekenfilms en boeken leert uw kind veel over avonturen en ontdekkingsreizen in de wereld van Winnie the Pooh. Met deze vrolijke, speelse loopstoel kunnen alle kleintjes hun eigen wereld wereld op een veilige manier ontdekken.

Winnie the Pooh

Naarmate kinderen ouder worden, gaan ze vormen en figuren herkennen. Een van de meest bekende kinderfiguren is wel Winnie the Pooh. Zelfs met de opkomst van Dora, Bumba en de Teletubbies, blijft Winnie the Pooh mateloos populair onder kleine kinderen. De avonturen van deze lieve beer en zijn vriendjes zoals Tijgetje, knorretje en Ioor blijven kinderen aanspreken. In combinatie met fabrikant ‘Hauck’ heeft de’ Disney baby lijn’ nu een loopstoel ontwikkeld waarin kinderen hun eigen avontuur kunnen bepalen. Hiermee wordt niet alleen hun loopgedrag, maar ook hun fantasie en inlevingsvermogen geprikkeld.

Het uiterlijk

Volledig in de kleuren die kenmerkend zijn voor Winnie the Pooh, is dit loopstoeltje een lust voor het oog. Het onderste frame is roodkleurige, met groene wieltjes. Het rood loopt over in knalgeel en het dashboard is grasgroen, met een rode bovenlaag. Op de rode bovenlaag bevinden zich typische Winnie the Pooh speeltjes met een stuurtje, een beweegbare bloem en vlinder en vele geluidjes. Het zitje is babyblauw van kleur, met een tekening van Winnie the Pooh erop. Al met al maakte deze loopstoel een vrolijke, gezellige indruk. Niet alleen voor het kind, maar ook voor de ouder.

Kenmerken Winnie the Pooh loopstoel

* Bekleding is verwijderbaar en met handwas te wassen

* De bekleding bestaat voor 65% uit katoen, voor 35% uit polyster

* Het zitje is op drie hoogtes verstelbaar

* Het materiaal van het loopstoeltje is kunststof

* De speelconsole (het dashboard) is afneembaar)* Speelknoppen met vier verschillende melodieën* Hoge rugleuning voor aangenaam zitcomfort

* Het stuur is draaibaar en maakt ratergeluiden.

* Van de vier wielen zijn de voorste twee zwenkbaar, uw kleine kan elke bocht aan!

* Tafel met uitsparing voor de beker/fles

* Plat inklapbaar, dus makkelijk op te bergen en mee te nemen.

Afmetingen en cijfers

* De Winnie The Pooh loopstoel heeft een afmeting van: 61 x 70 x 51 cm (Breedte x Hoogte x Diepte).

* De zithoogte is 20 tot 25 centimeter

* Het gewicht van de gehele loopstoel is slechts 3,5 kg.

* De batterijen voor de geluiden dienen 2x 1,5 V te zijn. Deze batterijen zijn niet bijgeleverd.