Fietsen met je kinderen

Als je kinderen eenmaal zelfstandig kunnen zitten en gewend zijn aan een kinderstoel, wil je misschien wel je kinderen mee nemen op de fiets. Samen even naar de supermarkt, op visite of gewoon een eind fietsen.

Met een fietsstoeltje kan dit snel, gemakkelijk en veilig. Vooral dit laatste is uitermate belangrijk. Naast het feit dat een fietsstoeltje veilig en praktisch moet zijn, wilt u ook dat een kinderstoeltje er leuk en modern uitziet. Comfort voor de kleine is ook niet onbelangrijk, zeker niet als u lange tochten gaat maken samen!

GMG fietsstoeltjes voldoen aan alle veiligheidseisen, zijn gemakkelijk in gebruik en bieden al het mogelijke comfort op het gebied van fietsstoeltjes. Bovendien zijn de stoeltjes in vele kleuren, modellen en designs te verkrijgen. U kan hierdoor zelf kiezen hoe het totaalbeeld eruit komt te zien.

GMG fietszitjes

De fietszitjes van GMG voldoen aan enkele belangrijke kenmerken, waaronder:

* De montage van de GMG fietszitjes is snel en eenvoudig

* De voetsteunen zijn verstelbaar, zodat kinderen van 9 maanden tot en met negen jaar comfortabel kunnen zitten

* De GMG fietszitjes voldoen aan strenge europese veiligheidseisen. De stoeltjes zijn goedgekeurd met label NEN14344

* Voor ondeugende kindjes zijn de fietszitjes voorzien van een 5punts of een 3 punts gordel. Kinderen kunnen deze gordels niet zelf open doen.

* De constructie van de kinderstoeltjes is degelijk en duurzaam

* Door de ruime instap en de juiste steun is er een optimale ergonomische houding

* De fietsstoeltjes zijn corrosiebestendig (anti roest)

* Er zijn vele designs, kleuren en uitvoeringen te koop

GMG fietszitjes kopen

Loop uw lokale rijwielspeciaalzaak binnen en ze hebben geheid de GMG fietszitjes in meerdere uitvoeringen en kleuren. De verkoper kan u informeren over alle voordelen van de GMG fietszitjes. Bij de rijwielspeciaalzaak kan u ook eventuele accessoires voor de GMG fietszitjes krijgen. Bij Profile, Totaal, Bike, Fietswereld en Halfords zijn de GMG fietszitjes ook te koop.

Thema’s GMG fietszitjes

GMG heeft enkele thema’s in hun assortiment.

* '''Classics'''

Hieronder vallen de klassieke en meest verkochte modellen van GMG

* '''Nijntje'''

De internationale naam Dick Bruna is verbonden met GMG. Er zijn GMG fietsstoeltjes verkrijgbaar met afbeeldingen van Nijntje. Eventueel zijn ook fietstassen en een klein kinderhelmpje verkrijgbaar. Uiteraard zijn deze in dezelfde kleuren als uw GMG fietsstoeltje van Nijntje

* '''Leontien'''

Leontien van Moorsel heeft zich gebonden aan GMG fietszitjes. Leontien van Moorsel is uiteraard een bekend wielrenster. Nu zij gestopt is met deze topsport, organiseert ze regelmatig een Ladies ride. Tijdens de Ladies ride kunnen dames met hun kinderen meefietsen.

* '''Fastrider'''

Voor de accessoires zoals fietstassen, een regenkap of een fietstrolley moet u bij fastrider zijn. Fastrider maakt producten die qua design exact aansluiten op de GMG fietszitjes. Hierdoor heeft u altijd een modern en vrolijk totaal aanzicht.

Voordelen GMG fietszitjes

* Makkelijk in gebruik

* Lang te gebruiken (van 9 maanden tot 9 jaar)

* Duurzaam

* Veilig voor u en voor uw kinderen

* Modern vormgegeven* Meerdere design beschikbaar* Meerdere accessoires beschikbaar* Gemakkelijk te monteren