Deryan

Deryan is een ontwerpbedrijf. Deryan helpt bij de ontwikkeling en uitvoering van producten. Van het eerste begin tot aan de puntjes op de ‘i’ kan Deryan helpen.

Deryan is voornamelijk gespecialiseerd in producten de met baby’s te maken hebben, maar sinds kort zijn zij ook in andere branches acties.

Twee grote producten die Deryan op de markt heeft gebracht zijn de travel-Cot (een tentje voor kinderen die altijd gemakkelijk mee te nemen is en uit te klappen) en de fietsvoetenzak. De fietsvoetenzak draagt als naam de ‘Bike a way’ en is uitermate geschikt voor een fietsstoel.

Deryan op uw fietsstoel

U kan het u vast wel voorstellen. Achter of voorop een fiets kan het aardig fris zijn! De gure wind, misschien een beetje motregen enzovoort. Als u zelf aan het fietsen bent, krijgt u het door de inspanning vanzelf lekker warm. Uw kindje zit echter stil voor of achterop uw fiets en krijgt het daardoor sneller koud. Wat is er nou lekkerder dan een dekentje op de fiets?

Een deken op de fiets is natuurlijk niet veilig. Daarom heeft Deryan de Bike a way ontworpen. Een soort benen slaapzak, speciaal voor op de fiets.

De Bike a way bestaat uit twee modellen, daarover vindt u hieronder meer informatie. Beide modellen zijn gemaakt in een zwarte kleur, zodat ze bij alle soorten fietsen, fietstassen en kinderstoeltjes passen. De achterkant van de Bike a way is echter knaloranje. Dit is voor extra veiligheid. Iedereen in het verkeer ziet u al van mijlenver aankomen, samen met de Deryan Bike a way op uw fietsstoel.

Deryan Bike a way mini

De allerkleinsten zitten nog voor op de fiets. Hun kinderzitje zit vast gemaakt aan het stuur en ze worden door een windscherm gedeeltelijk beschermd tegen het koude, Nederlandse weer. Uiteraard heeft Deryan ook aan de allerkleinsten gedacht en voor hen de Deryan Bike a way mini ontworpen. Monteer de voetenzak op uw fietsstoeltje en de benen van uw kleintje blijven heerlijk warm. De adviesprijs van dit product is €29,50

Deryan Bike a way maxi

Als uw kinderen eenmaal wat groter zijn, komt er een fietsstoeltje achterop de fiets. Uw kinderen hebben meer bewegingsruimte en kunnen comfortabeler zitten. Uiteraard wil uw kindje ook op deze leeftijd nog lekker warme benen! De Deryan Bike a way maxi is ontworpen voor de kinderen die nog achterop de fiets in hun fietsstoeltje zitten. Door de knaloranje kleur, ziet iedereen direct dat u een kindje achterop heeft. De adviesprijs van dit product is €32,50

Voordelen Deryan op uw fietsstoel

Kent u het gevoel? Als u eenmaal koude voeten heeft, blijven ze koud en de rest van uw lichaam warmt ook minder goed op. Het gevolg: U blijft het koud houden. Voor kinderen werkt dit hetzelfde, met als enige verschil dat kinderen sneller verkouden worden en bovendien jengelig van de kou. Met de Deryan Bike a way voor uw fietsstoel bet u in één klap van alle problemen verlost. Heerlijk warm, waardoor uw kind vrolijker blijft en uzelf dus ook!