Stoelverkleiner

Zowel in kinderstoel als in een grote stoel kan een stoelverkleiner erg handig zijn.

Als uw kleine heertje of dametje goed zelfstandig kan zitten, mag hij of zij in een kinderstoel. Zeker in het begin kan een kinderstoel nog iets te groot zijn, waardoor een kinderstoel ongemakkelijk wordt.

Een stoelverkleiner biedt hier de oplossing.

De stoelverkleiners van Cools petito passen in bijna elke kinderstoel. Ze zijn verkrijgbaar in vele soorten en kleurtjes. Diverse materialen en diverse maten. Uiteraard is een Cools petito stoelverkleiner altijd gemakkelijk te reinigen, die kleine knoeipotten kunnen er immers een behoorlijke bende van maken. Even met een vochtige doek erover en u bent alweer klaar voor de volgende smeer partij.

In een stoelverkleiner kan uw kindje veilig en comfortabel zitten. Doordat er meerdere kleuren en soorten op de markt zijn kan u de Cools petito aanpassen naar uw inrichting of uw kinderstoel.

Waar te koop

Als eerste is het belangrijk dat u de juiste maat koopt. Zoekt u een stoelverkleiner voor uw kinderstoel? Meet dan de stoel op. Het zitvlak en de ruggensteun. Houdt rekening met eventuele gordels.

Vervolgens kan u bij een babyspeciaalzaak gaan kijken naar een stoelverkleiner die u mooi vindt en die aan uw verwachtingen voldoet. Laat u informeren over de Cools petito en maak eventueel uw keuze. U kan natuurlijk ook meerdere babyzaken met elkaar vergelijken.

Ook online is de Cools petito te koop. Niet alleen nieuw, maar ook tweedehands. Omdat Cools petito stoelverkleiners een goede kwaliteit hebben, kunt u ze in principe tweedehands kopen. Dit scheelt in de kosten. U hebt dan echter niet de garantie dat de stoelverkleiner nog lang mee gaat.

U kan een stoelverkleiner eventueel ook in een gewone stoel zetten, mits er leuningen aan de zijkanten zitten. Zet de stoelverkleiner in een stoel en leg aan de zijkanten en achterkant een opgerolde handdoek, om de stoelverkleiner op de plek te houden. Zeker op vakantie is dit erg handig, u wilt immers niet uw complete kinderstoel mee nemen.

Bekleding

De bekleding van de Cools Petito stoelverkleiner is 100% katoen, maar daar zit een geplastificeerd laagje overheen om vlekken tegen te gaan. In de stoelverkleiner zit dik foam, zodat het heerlijk zacht zit voor uw kindje. Bij peuters en kleuters kan het eten soms lang duren en dan is het wel zo prettig als uw kleintje lekker zit.

Prijs

De adviesprijs van een Cools petito stoelverkleiner is EURO 18,95. Soms zijn de stoelverkleiners in de aanbieding en tweedehands zijn ze bijna altijd goedkoper te krijgen. Hou daarom internet goed in de gaten en let op folders die in uw bus vallen.

Printen en kleuren

Vrolijke bloemen, een leger print, een wirwar een sterren, stipjes, beestjes, blokjes of gewoon zwart, roze of beige. Cools Petito heeft erg veel printen en kleuren in haar assortiment en daarom is het voor iedereen geschikt. U kan de stoelverkleiner makkelijk aanpassen aan uw inrichting. Natuurlijk kan u ook uw kindje een print uit laten zoeken die hij of zij mooi vindt.