Babyfoon

Stelt u zich eens voor… U woont in een wijk met erg veel kinderen en erg veel babyfoons. U bent op een camping met heel veel kinderen en dus heel veel babyfoons.

Op het moment dat u uw kleintje in bed legt, blijft u waarschijnlijk niet de hele nacht naast het ledikant zitten wachten totdat uw kleine wakker wordt. Maar… zodra u de ontvanger van de babyfoon aanzet hoort u niet alleen ruis, u hoort ook andere mensen praten en andere kindjes huilen. Hoe kan dit in hemelsnaam?

Sommige babyfoons storen. Babyfoons gaan veelal op hetzelfde kanaal, waardoor u dus andere mensen kan horen. Bij een babyfoon met camera kan het zelfs zijn dat u andere kinderen ziet! En het ergste is nog… dat is wederzijds. Andere mensen kunnen u ook horen praten en andere mensen kunnen uw kindje zien. Dat wilt u natuurlijk absoluut niet. De babyfoon is er om uw eigen kindje in de gaten te houden, niet om uw privacy te schaden.

Het bekende bedrijf Chicco, wat onder andere bekend is van kinderwagens, kinderstoelen, loopstoelen, buikdragers, speelgoed en nog veel meer baby gerelateerde spullen, maakt ook babyfoons. De nieuwe digitale babyfoons van Chicco waarborgen absoluut uw privacy… Een prettig gevoel.

Chicco babyfoon

Door het zero interfence systeem op de Chicco babyfoon bent u verzekerd van uw eigen privacy en u heeft niet de irritatie dat u andere mensen over uw babyfoon hoort. Hoe dan dit?

In de Chicco babyfoon zit een systeem wat ervoor zorgt dat er alleen contact gemaakt wordt tussen de zender en de ontvanger. Mocht er per ongeluk toch een geluidje van een andere babyfoon tussendoor komen, dan zoekt de Chicco babyfoon direct en automatisch een ander kanaal. Dit heeft geen invloed op de bereikbaarheid van de Chicco babyfoon. U kunt tot 300 meter van uw kindje verwijderd zijn en u hoort nog steeds alles. Bovendien kan u ervoor kiezen om ‘voice activation’ in te stellen. Dit heeft als grote voordeel dat u de batterij spaart. Als er een geluidje in de babykamer komt, gaat de babyfoon automatisch aan.

Voor de iets bangere kindjes zit er een nachtlampje in de babyfoon verwerkt. Zo heeft u niet alleen een Chicco babyfoon bij de hand, maar ook een nachtlampje, als u de deur uit gaat.

Als uw kindje onrustig is, kan u op afstand een slaapliedje aanzetten. Dit doet u simpelweg door gebruik te maken van de muziekstand. Op de ouderunit kan u een knopje indrukken en uit de Chicco babyfoon bij de baby, speelt zich een slaapliedje af. Zo hoeft u niet telkens naar boven, maar kan u rustig op de bank blijven zitten.

Temperatuur Chicco babyfoon

Op de Chicco babyfoon kan u de temperatuur in de babykamer bijhouden. Zo weet u zeker dat uw kindje het niet te warm of te koud krijgt.

Terugspreekfunctie Chicco babyfoon

Op de Chicco babyfoon zit een terugspreek functie. Zeker handig als uw kinderen wat ouder zijn en zelfstandig uit hun bedje klimmen…

Oordopjes

In luidruchtige ruimtes kan u gebruik maken van de oordopjes. Zo hoort u alles wat er gebeurd, en u stoort geen andere mensen.