Het bedrijf Bobike

Bobike is een fabrikant van kinderzitjes en is in Doesburg gevestigd. Bobike is een dochteronderneming van het bedrijf Dremefa. Bij Bobike draait het bij de productontwikkeling vooral om samenwerking.

Door goed te luisteren en te kijken naar de wensen die de consument heeft, wordt er door Bobike samen met collega’s, fietsfabrikanten en allerlei andere aanverwante bedrijven, op deze wensen in gespeeld. Omdat kinderzitjes ontworpen worden voor de veiligheid van uw kinderen, wordt deze veiligheid door het bedrijf Bobike continu onder de loep genomen.

De ontwikkeling en oriëntatie op het gebied van comfort en veiligheid, blijft bij Bobike altijd doorgaan. Hierdoor zit het bedrijf Bobike na een mindere periode en een reorganisatie in 2006, weer helemaal in de lift en heeft inmiddels weer een groot marktaandeel in kinderzitjes veroverd.

Waarom een Bobike Maxi tour

Indien u besluit een Bobike Maxi Tour aan te schaffen, dan koopt u een van de meest luxe en veilige achterzitjes voor op uw fiets. Deze prachtige uitvoering is geschikt voor kinderen van 9 maand tot 6 jaar. Bij dit achterzitje hoeft u beslist niet bang te zijn, dat uw peuter of kleuter last krijgt van de nek of bij onverwachtse fietsbewegingen zich snel bezeert. De Bobike Maxi Tour heeft namelijk een omsloten hoofddeel, dat goede ondersteuning biedt, zelfs als uw kind in slaap valt. Het Maxi Tour achterzitje is in diverse modellen en kleuren verkrijgbaar. Er is een 3 punt gordelsysteem dat ervoor zorgt, dat uw kind stevig vast zit. Alles aan dit achterzitje is verstelbaar, zodat het achterzitje voor langere tijd kan meegaan. Dit zitje is geschikt voor kinderen die tot 23 kilo wegen. De Bobike Maxi Tour is al te koop vanaf € 85,-.

De Bobike maxi city

Dit schitterende achterzitje geeft u de mogelijkheid om uw kind op een veilige manier comfortabel achter op uw fiets te vervoeren. De Bobike Maxi City is geschikt voor baby’s van 9 maand tot kleuters van maximaal 6 jaar. Door de goede materiaalkeuze, de vorm en de slimme constructie, kunt u uw kind maximaal beschermd achter op de fiets vervoeren. Het unieke gordelsysteem van Bobike vergroot de veiligheid nog meer. Dit gordelsysteem omsluit de schouders en is op maat te verstellen. Alle Bobike kinderzitjes bezitten de veiligheidsnorm EN 14344. De Bobike Maxi City is al te koop voor € 77,45.

De Bobike Maxi +

Door een Bobike Maxi+ achterzitje voor op uw fiets te kopen, neemt u alle twijfel over de veiligheid voor uw kind weg. Dit mooie kinderzitje heeft een prachtige vormgeving en is geschikt voor kinderen tot 23 kilo of de leeftijd van 6 jaar. De Bobike Maxi + is ontworpen voor alle fietsen met of zonder bagagedrager. Zelfs op een mountainbike is dit achterzitje goed te bevestigen. De bekleding van dit achterzitje is eenvoudig afneembaar en in tal van dessins leverbaar. Net zoals alle andere Bobike kinderzitjes, zitten er beschermranden aan de voetensteuntjes en verstelbare voetenbandjes. Dit mooie kinderzitje is al te koop vanaf

€ 72,45.

Achterzitje voor kleuters

Na jarenlange ervaring met kinderzitjes voor de allerkleinste kinderen, is er nu ook de Bobike Junior. Dit kinderzitje is geschikt voor achter op de fiets en hier kunt u uw kleuter bijzonder veilig in vervoeren. Alle andere zitjes zijn geschikt tot 6 jaar of 23 kilo, de Bobike Junior is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en tot 33 kilo. Dit achterzitje is eenvoudig op de fiets te monteren en alles is gemakkelijk aan de lengte van uw kind aan te passen. Dit zitje is inklapbaar zodat u zonder kinderen ook ruimte heeft voor boodschappen en andere bagage.

De Junior is te koop voor € 59,95.