Babyfoon

Als u kinderen heeft, wil u waarschijnlijk wel een keer een avondje weg, maar u wilt wel graag dat uw kleine in zijn eigen bedje kan slapen!

In dat geval biedt een babyfoon uitkomst. U kan de zender bij uw kleine op de babykamer zetten en de ontvanger kan u misschien even bij de buren of overburen neerleggen. U geeft hen een sleutel van uw woning en zij kunnen gaan kijken als ze wat horen! Op deze manier kan u met een gerust gevoel de deur uit, terwijl uw kleintje in zijn eigen omgeving blijft.

Er zijn vele babyfoons op de markt. Van simpele babyfoons, tot aan uitgebreide babyfoons met camera en bewegingssensoren. Alecto heeft vele babyfoons op de markt. Veel verschillende soorten, met diverse functies en in meerdere prijsklasses. Voor iedereen wat wils dus!

Alecto

Alecto maakt niet alleen babyfoons, maar ook andere electronische producten zoals beveiligingssystemen en dergelijke. Door hun goede kennis van elektra en jarenlange ervaring in beveiliging en observatie, maakt Alecto kwalitatief erg goede babyfoons. Met hun goede prijs/ kwaliteit verhouding staan zij in de top van de markt.

In hun babyfoons zit een uitstekende geluidskwaliteit. Bovendien heeft Alecto ook babyfoons met camera, zodat u uw kleintje goed kunt observeren. Bij geluidjes die u niet vertrouwd zit u met één blik op de babyfoon of er iets aan de hand is.

Wilt u liever alleen kijken naar uw baby en hoort u precies wat er allemaal gebeurd in zijn kamertje? Dan kan u ook kiezen voor een observatiesysteem van Alecto. Met deze duidelijke camera en kleine TV scherm kan u alles toch in de gaten houden. De observatiesystemen zijn draadloos, dus kabels trekken is niet nodig. U kan het observatiesysteem eventueel uitbreiden met een extra camera. Mocht u een kindje hebben die graag even speelt en dan zelf naar bed gaat… dan kan u toch alles zien. Alecto heeft zoveel verschillende soorten babyfoons, dat er voor elk wat wils is, U bent gegarandeerd van een goede kwaliteit. Er is immers niets zo vervelend als erachter komen dat een babyfoon niet werkt...

Overig van Alecto

Naast babyfoons maakt Alecto ook andere producten voor baby’s. Denk hierbij aan een weegschaal, flessenwarmers, thermometers, scan thermometers, koortssticker of een thermometerset. Alle producten van Alecto zijn van dezelfde hoge kwaliteit.

Alecto tijdens zwangerschap

Tijdens je zwangerschap ga je regelmatig naar de verloskundige. Bij die afspraken hoor je de harstslag van je baby. Een erg bijzonder en overweldigend geluid. Wil je hier thuis, met je partner of vrienden/ familie, ook van genieten? Dat kan! Alecto heeft de Baby Listener ontworpen. Dit apparaat zet je op je buik, de verloskundige kan je vertellen waar je het beste kan luisteren. Je zet de koptelefoon op en… nu kan je ook thuis alvast genieten van de hartslag van je baby.

Thermometerset van Alecto

Zoals vermeld maakt Aleto naast babyfoons ook andere producten, waaronder de thermometerset van Alecto. De thermometerset is driedelig en bestaat uit een normale thermometer, voor een exacte meting, een zogenaamde speenthermometer en een thermometer voor op de kamer, zodat u altijd de temperatuur in de gagten kan houden.